OKTAN VŠ Vršac

Anđe Ranković 6 26300 Vršac
Zatvoreno
Otvoreno
Zatvara se za min
Otvara se za min

Radno vreme

Ponedeljak
08:30 - 20:00
Utorak
08:30 - 20:00
Sreda
08:30 - 20:00
Četvrtak
08:30 - 20:00
Petak
08:30 - 20:00
Subota
08:30 - 14:00
Nedelja
Zatvoreno
Prikaži sve
Sakrij

Da li tražite široku ponudu Tarkett podova u Vršac?

OKTAN VŠ Vršac je prodavnica podova koja vam pruža veliki izbor Tarkett proizvoda i inovativne usluge za sve tipove prostora: kancelarije, sportske prostore, stambene prostore, obrazovne i zdravstvene ustanove…

Ne oklevajte: kontaktirajte OKTAN VŠ Vršac kako biste dobili ponudu, poručili uzorke i bili sigurni da imaju na lageru proizvod koji vam je potreban!

Tarkett proizvodi koje distribuiramo

Parket

Parket Vršac

Ništa ne može da se poredi sa osećajem prirodnog drveta. Njegova lepota, snaga i upečatljiv karakter donose autentičnost svakom enterijeru. Drveni podovi se lako instaliraju uz klik-sistem i odmah nakon postavljanja - spremni su za upotrebu. Kompanija Tarkett iza sebe ima preko 125 godina stručnog iskustva, što je primetno u dizajnu svake pojedinačne daske. Tarkett parket je izuzetno trajan jer je napravljen od višeslojnog tvrdog drveta, a takođe je tretiran lakom ili uljanim voskom radi pojačane izdržljivosti i lakšeg održavanja.
Tepisi

Tepisi Vršac

Sintelon tepisi predstavljaju savremena inovativna rešenja za tekstilnu podnu oblogu. U širokoj ponudi tepiha u skladu sa aktuelnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem ambijentu, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnih dezena – Vaš Sintelon tepih uneće potpuno novu, topliju dimenziju uživanja u Vaš dom.