Održivost

Svesni izbori. Za ljude i planetu.

Kada je reč o ljudima i planeti, ne razmatramo jedno bez drugog. Svaki dan se posvećujemo dizajnu sjajnih prostora. Za nas to znači premašivanje standarda kvaliteta vazduha u zatvorenom, uvođenje normi zdravih materijala, smanjenje emisije ugljen dioksida i stvaranje kružne ekonomije podržane od Cradle to Cradle® principa. Radimo bolje, za ljude i planetu.

Program recikliranja ReStart®
Ponosni smo što možemo zvanično da objavimo da je Tarkett SEE (South Eastern Europe) otpočeo svoje učešće u reciklaži podnog otpada kroz program ReStart®
Vodimo računa o ljudima i o planeti
Posvećeni smo održivoj, kružnoj ekonomiji koja stvara vrednost za svakoga, zatvarajući petlju otpada, čuvajući prirodne resurse i smanjujući naš uticaj na klimatske promene.
Pročitajte još priča o održivosti
Tarkett Akademija

Tarkett Akademija

Tarkett Akademija je centar za obuku podopolagača i showroom Tarkett podnih obloga u Bačkoj Palanci, gde arhitekte, dizajneri enterijera, Tarkett partneri u prodaji pronalaze odgovore na karakteristične zahteve arhitektonskih projekata, savete u vezi odabira odgovarajućeg poda, kao i savete o ugradnji i održavanju, pitanja o prodaji i slično.

Tarkett Academy online: E-learning aplikacija
Online Tarkett Akademija je e-učionica na vašem mobilnom telefonu, koja nema radno vreme, otvorena je 24 sata dnevno, što omogućava najefikasnije moguće korišćenje vremena. Ako ste Tarkett partner možete postati korisnik aplikacije i imaćete pristup različitim kursevima i obukama, a tempo i raspored učenja ćete sami odrediti.
Reference

Reference

Od ideje do realizacije, neka vas Tarkett proizvodi inspirišu uživo! Pregledajte naše reference parketa, laminata, LVT, vinil i drugih podova u stambenim i komercijalnim objektima.  

Otkrijte Tarkett

Tarkett je kompanija maksimalno posvećena svojim kupcima, koja se bavi dizajniranjem podnih obloga i sportskih površina, za dobrobit ljudi, i uz brigu o životnoj sredini. Širokim asortimanom proizvoda iz naše ponude pokrivamo različite tržišne segmente i već godinama opravdavamo ugled izvrsne kompanije, vodeće u oblasti inovativnih rešenja i održivog razvoja. 

-
Homepage Prodavnice Serbia Central Serbia Mladenovac IZVOR COM STR Mladenovac

IZVOR COM STR Mladenovac

Braće Badžak 2 TC Roda, 11400, Mladenovac, Central Serbia, Serbia